Cautare

61314 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.86 secunde)
Aceasta masura va viza atat microintreprinderile si firmele care inregistreaza pierderi, cat si restaurantele, hotelurile precum si societatile din domeniul transporturilor sau cel imobiliar.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, l-am cunoscut pe grecul Spiro Kantartzis, un cantaret de bouzuki. Pe timpul verii, acesta lucreaza in magazinul tatalui sau, situat pe plaja, mai exact langa Hotelul Aris din Tolo. ... "Cant la bouzouki din 1997!
va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 martie 2015, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.
Daca locuiesti in Bucuresti, este timp frumos si ai inspiratia sa alegi ca destinatie Casa Comana, din comuna Comana, jud. ... Din punct de vedere turistic a intrat in atentia publica mult mai recent, de cativa ani.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel & style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil".
Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. El inca nu are anchete pe rol din motive de imunitate, dar limitele Constitutiei nu sunt infinite.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul cu titlul Nepasare "de mana a doua" , pe care il puteti citi in continuare.
In plus, denuntatorul a mai reclamat ca directorul APIA Dolj i-a mai cerut bani cu ocazia unei excursii in SUA la un targ agricol.
Asa au gandit proprietarii hotelurilor de lux din lume. ... Acesta este un top al celor mai scumpe hoteluri de lux din lume: ... Hotelul President Wilson, din Geneva, ofera cea mai scumpa cazare. ... Locul doi in top este ocupat de hotelul Four Seasons, din New York.
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria. ... Berny Dohrmann a prezentat timp de doua ore solutii pentru iesirea din criza a tarii noastre, venit cu experienta sa din Statele Unite ale Americii.
din 16 pana in 18 mai, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman Targul va fi deschis vizitatorilor vineri, 16 mai si duminica 18 mai intre orele 10, 00 si 18, 00 iar sambata 17 mai intre orele 10, 00 si 00, 00.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Modelul taxei la intrarea in statiunile de pe litoral se pare ca are sustinatori si la Navodari, mai exact in tabara de copii din localitate.
"Pentru ca Turnul nostru este raspunsul la intrebarea fetitei noastre, Maria, care ne-a cerut sa ne inspiram din desenele cartilor sale cu basme despre Rapunzel sau alte printese contemporane.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
GLENN GOLDEN este un tanar bluesman norvegian care se declara inspirat din arta unor muzicieni de blues precum Robert Johnson si Son House (cei care au constituit o sursa de inspiratie pentru multi alti muzicieni ca Rolling Stones, Led Zeppelin sau Eric Clapton - pentru a enumera doar cativa) dar si din muzica folk norvegiana.
Paula Rotaru) Nu doar femeile fac parte din categoria victimelor inesteticei burtici. ... Atunci, poate ar fi bine sa acorzi o mai mare atentie alimentelor pe care le mananci si, bineinteles, tipului de alcool pe care il savurezi cu mare placere alaturi de prieteni.
google-analytics.com